GREENLINE YACHTS 2021 BAŞARIMLARI VE 2022 BEKLENTİLERİ

 Greenline Yachts, doğa dostu sürdürülebilir enerji tercihlerini içeren yat konsepti ile dünya genelinde muhteşem bir talep yakaladı. Bunun neticesinde 2022'ye rekor ciro hedefleri ile giriyor.

Yaşanılan Covid-19 pandemisinin tüm zorluklarına rağmen Greenline Yachts, 2021 yılını yat teslimatları ve kazançlarında rekorla kapatıyor. Şirket, bu yıl yaklaşık 30 milyon € gelir elde ederken, yeni siparişlerin toplamı 50 milyon euroya ulaşmış durumda. Sürdürülebilir enerji kaynakları ile doğa dostu denizcilik yaklaşımına paralel olarak modern , denizci , yüksek üretim kalitesi unsurlarını sonuna kadar bünyesinde bulunduran Greenline Yachts , başarısını büyük modellere de taşıdı. 2018 den bu yana 12 m üstü motor yatların toplam satışlar içindeki payı sürekli artan bir grafik gösteriyor. 2022 yılına kadar bu segment satışların üçte ikisini oluşturacak.


Greenline Yachts, öncelikle hibrit teknolojisi olmak üzere sürdürülebilir güç sistemlerine odaklanmaktadır. Hibrit yatların payı son yıllarda istikrarlı bir şekilde artmaktadır. Greenline bu bağlamda yeni nesil "6G" yi piyasaya sürdü. Bugün, tersaneden ayrılan her iki yattan birisi Hibrit sistemle donatılmıştır. 2022 ve sonrası alınan siparişlerde bu oran %70 lere doğru yükselme eğilimindedir. Greenline Yachts'ın CEO'su Vladimir Zinchenko , "Greenline, güvenilir alternatif tahrik seçeneklerine sahip yüksek kaliteli yatlar üretmek için yorulmadan çalıştı ve bu rakamlar, ürünün yaratıcılığının ve pazardaki daha sürdürülebilir yat isteğinin kanıtıdır." şeklinde gelinen durumu özetledi.
Yepyeni Greenline 58 Fly'ın üretimi, gelişen trendler çerçevesinde hızla devam ediyor. Beraberinde yeni modellerin proje çalışmaları da devam ediyor. Sırasıyla 2023 ve 2024'te piyasaya sürülecek iki yeni model haberini de şimdiden verebiliriz. Yakında bunlarla ilgili detay bilgileri sizlerle paylaşıyor olacağız.

Greenline hem artan talebi karşılamak hemde yeni model üretim bantlarının geliştirilmesi için , 2022 yılını yatırım yılı ilan etmiş durumda. Tüm siparişleri zamanında yerine getirmek ve tersanenin güçlü talebe ayak uydurabilmesini sağlamak için Begunje'deki mevcut üretim binasına ilave birimler eklenecek.
CEO Vladimir Zinchenko şunları ekliyor: “Bu, Greenline Yachts markası için inanılmaz bir yıl oldu. Kendini işine adamış ekiplerimiz tarafından yıllarca süren sıkı çalışmanın meyvelerini verdiğini görmek çok tatmin edici. “Yine de en umut verici olanı, hibrit tahrik yönünde gördüğümüz değişim. 2008 yılında ilk hibrit sistemimizi tanıttığımız günden bugüne artan talep, o zamanlar doğru yolu seçtiğimizi gösteriyor. Vizyonumuz ve inancımız, sistemimizi istikrarlı bir şekilde iyileştirmemize ve teknolojik bir avantaj geliştirmemize yardımcı oldu. Bu, şirket için heyecan verici bir zaman ve bir sonraki adıma geçmek ve geleceğe yönelik planlarımızı açıklamak için sabırsızlanıyoruz.”


Bu yazıyı paylaş


Yorum yaz

Translation missing: tr.blogs.comments.moderated