Yeni Greenline 58, 2022 de denizle buluşuyor.

Greenline 58 Fly: Saf , güçlü , modern bir denizci

2022 sonbaharında piyasaya sürülen tamamen yeni 58 Fly, popüler 48 Fly ile amiral gemisi 68 OceanClass arasındaki boşluğu mükemmel uyumu ile kapatıyor. Yeni 58 Fly, yeni nesil H-Drive sistemi 2022 de ile piyasaya sürülecek. 58 Fly dinamik dış çizgilerine karşılık ve yumuşak kıvrımları ile baştan çıkarıcı bir tasarım. Klasik Greenline DNA sını geleceğe taşıyan modern yeni Greenline 58 Fly ile tanışın.

Greenline’s Flagship Flybridge Cruiser 

Denizde vakit geçirmekten hoşlanan herkes, denizde uzun süre kalsa bile her anını son derece rahat hissettiren bir yatı takdir edecektir. 58 Fly, önceki Greenline modellerinden daha fazla alana ve özelliklere sahip olup, deneyimli yat sahiplerinin yeni bir yatta aradıkları tüm nitelikleri bir araya getirmektedir. 58 Fly, tüm alanlarda konfor ve güven açısından arttırılmış bir tatmin sunar. Roma merkezli bir mimari ve yat tasarım stüdyosu olan Too-Design'ın sahibi ve tasarımcısı Marco Casali, iki yıl önce Greenline Yachts'a katıldığından beri nihai tasarımın hayalini kuruyordu. “Tüm Greenline Yachts modellerinde benzersiz bir ortak nokta var - deniz için derin bir tutkusu olan insanlar tarafından beğeniliyorlar. Hız ve gösteriş teknesi değildir. Ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte yaşamaktan ve kaliteli zaman geçirmekten keyif alan insanlar için bir tekne.” diyor Casali.

 Lineer Tasarım

Greenline 58, sahipleri için kokpitten dümen istasyonuna sorunsuz bir geçişin keyfini tek bir seviyede sunan belki de ilk yattır. Basamakları ortadan kaldırmak küçük bir değişiklik gibi görünse de, etkisi çok büyüktür ,çünkü iki alan arasındaki dolaşımı ve konforu arttırır . "Bir mekanın metrekaresi aynı olsa bile önemli olan mekanı nasıl kullandığınızdır." Casali, “Bu yüzden yerleşim düzenine çok dikkat ettik” diyor.

Su Kenarında Yaşam

"Denizle nasıl bağlantı kurduğunuzu etkileyen birkaç ama önemli temas noktası var. Bu ayrıntılara odaklandık ve bu alanları yeniden tasarladık” diyor Casali. Örneğin, ek özel konfor alanı sağlamak için pruvada bir kabine sahip üç koltuk vardır.

Ayrıca kıç tarafında genişletilmiş hidrolik platform ve yemek masası bulunmakta olup, masadaki herkes denize karşı oturabilmektedir. Aynı şekilde, masa alçaltılarak kitap okuyabileceğiniz veya uykuya dalabileceğiniz rahatlatıcı bir alana dönüştürülebilir. Rüzgardan herhangi bir esintiyi azaltmak için, cam korkuluk vardır. “Bu noktayı teknenin yat limanına yanaştığı zamanlar için özel bir alan olarak tasarladık. Kıçta oturabilir, beach clup keyfi yapabilirisiniz.”

Muhteşem Flybridge

Kule yüksekliğindeki flybridge, teknedeki en iyi manzaraya sahiptir. Flybridge' sınıfındaki en geniş alana sahiptir. Üst güvertede mükemmel koruma sağlayan karbon fiber T-top ile birlikte gelir. İyi donanımlı bir ıslak bar, geniş bir yemek odası ve bağımsız mobilyalar ile kokpitde açık alan, konukların gündüz veya gece dinlenmeleri ve eğlenmeleri muhteşem bir konfor ve yaşam alanı sunar.

Süper Güneş Enerji sistemleri

Ve tabiki Greenline ın vazgeçilmesi doğa dostu sorumlu denizcilik kavramını pekiştiren motor ve güneş enerji sistemleri en son teknoloji ile 58 Fyl da buluşuyor.

Casali, “Ürünün ticariliğinin en önemli hedef olduğu tersanelerde çalıştım, ancak Greenline Yachts, tekne sahiplerinin daha iyi bir yaşam tarzına sahip olmalarına yardımcı olmaya dayalı kararlar veriyor” diyor. "Greenline her zaman müşterileri için yeni ve özel bir şeyler yapmak istiyor."

 


Bu yazıyı paylaş


Yorum yaz

Translation missing: tr.blogs.comments.moderated