HABERLER

Sürdürelebilir denizcilik onunla başlamıştı. Elveda Greenline 33

Greenline 33: Tekneciliğin Geleceğini Dönüştüren Devrimci Bir Yat.

Greenline Yachts 33 ikonik modeli emekliye ayrılarak yerini daha büyük ve daha yenilikçi yatlara bırakıyor.

Alternatif tahrik motorlu teknelerde dünya lideri olan Greenline Yachts, çığır açan Greenline 33'ün üretimden kaldırıldığını duyurdu. 2008'de piyasaya sürülen Greenline 33, çevreye duyarlı tasarımıyla kısa sürede tekne endüstrisinde dikkatleri üzerine çekti ve 50'den fazla ülkede yaklaşık 500 adet teslim edildi. Ancak Greenline Yachts, daha büyük ve teknolojik açıdan daha gelişmiş yatlara odaklanmak için bu ikonik yatı emekliye ayırıyor.

Greenline Yachts'ın Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkanı...


GREENLINE YACHTS 2021 BAŞARIMLARI VE 2022 BEKLENTİLERİ

GREENLINE YACHTS 2021 BAŞARIMLARI VE 2022 BEKLENTİLERİ

 Greenline Yachts, doğa dostu sürdürülebilir enerji tercihlerini içeren yat konsepti ile dünya genelinde muhteşem bir talep yakaladı. Bunun neticesinde 2022'ye rekor ciro hedefleri ile giriyor.

Yaşanılan Covid-19 pandemisinin tüm zorluklarına rağmen Greenline Yachts, 2021 yılını yat teslimatları ve kazançlarında rekorla kapatıyor. Şirket, bu yıl yaklaşık 30 milyon € gelir elde ederken, yeni siparişlerin toplamı 50 milyon euroya ulaşmış durumda. Sürdürülebilir enerji kaynakları ile doğa dostu denizcilik yaklaşımına paralel olarak modern , denizci , yüksek üretim kalitesi unsurlarını sonuna kadar bünyesinde bulunduran Greenline Yachts , başarısını büyük modellere de taşıdı. 2018 den bu yana 12 m üstü motor yatların toplam satışlar...


BORANOVA DENİZCİLİK BODRUM OFİSİ İLE HİZMETİNİZDE

BORANOVA DENİZCİLİK BODRUM OFİSİ İLE HİZMETİNİZDE

2007 yılından bu yana Greenline Yachts Türkiye distribütörü olarak İstanbul da hizmet verdiğimiz şirketimiz Boranova Denizcilik 'in Bodrum şubesini hayata geçirmenin mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedik.  Milta marina karşısında yer alan ofisimiz de Satış , Satış Sonrası Hizmetler ve 2. El Tekne Alım Satımı işlerinizi  tek elden güvenle ve kolaylıkla yapabilmeniz için size bir telefon kadar yakınız.


Yeni Greenline 58, 2022 de denizle buluşuyor.

Yeni Greenline 58, 2022 de denizle buluşuyor.

Greenline 58 Fly: Saf , güçlü , modern bir denizci

2022 sonbaharında piyasaya sürülen tamamen yeni 58 Fly, popüler 48 Fly ile amiral gemisi 68 OceanClass arasındaki boşluğu mükemmel uyumu ile kapatıyor. Yeni 58 Fly, yeni nesil H-Drive sistemi 2022 de ile piyasaya sürülecek. 58 Fly dinamik dış çizgilerine karşılık ve yumuşak kıvrımları ile baştan çıkarıcı bir tasarım. Klasik Greenline DNA sını geleceğe taşıyan modern yeni Greenline 58 Fly ile tanışın.

Greenline’s Flagship Flybridge Cruiser 

Denizde vakit geçirmekten hoşlanan herkes, denizde uzun süre kalsa bile her anını son derece rahat hissettiren bir yatı takdir edecektir. 58 Fly,...


Greenline 48 FLY 2020 Boat of The Year adayı

Greenline 48 FLY 2020 Boat of The Year adayı

Dizel , Hybrid ve Elektrik tahrik sistemlerini tüm modellerinde bünyesinde bulunduran tek Motor Yat üreticisi Greenline ın 48 FLY modeli Motor Boat Awards 2020 de FINALIST. 

Konfor ve lüx performansı bünyesinden barındıran Greenline 48 FLY ayrıca sahip olduğu çevre dostu teknolojileri kullanıma sunarak sınıfında diğer markalardan ayrı bir yere sahip olduğu için bu ödüle layık görüldü. 17 - 26 Ocak Düsseldorf Boat show  da tüm modelleri ile ve 21 Mart 1 Nisan 2020 tarihlerinde CNR Boatshow da Coupe modeliyle sizlerle. Detaylı Bilgi için bizi arayabilirsiniz.